• Erhvervsfotografering

  få billeder der sælger.
 • Firmabilleder

  af jer og jeres domicil.
 • Firmaevents

  få billeder af næste konference.
 • Erhvervsbilleder

  af konference og generalforsamlingen.
 • Erhvervsbilleder

  til alle arrangementer.
 • Firmabilleder

  af events og konferencer.
 • Erhvervsbilleder

  af generalforsamlingen.
< >
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Erhvervsfotografering

Lige udover glade medarbejdere, penge på bundlinjen og en god kantine, er gode PR billeder af virksomheden og virksomhedens arrangementer, der kan sælge virksomheden udadtil, noget af det vigtigste en virksomhed kan have liggende.

Det er selvfølgelig forskelligt hvad en virksomhed ønsker billeder af, men det kunne være både workshops, konferencer eller generalforsamlingen. 

Pris: 850 kr/timen + moms

Workshops

Workshops er en god måde for firmaer at lære medarbejdere og kunder mere om firmaet. Gode billeder af de forskellige workshops er med til at sælge de workshops firmaet måtte have fremover.

Konferencer

Skal I afholde en konference er det altid godt, både til intern PR, men også til ekstern PR, at have billeder af hele forløbet.

Gode billeder er altid med til at "sælge" en konference næste gang den skal afholdes, og derved trække de deltagere eller talere som det er vigtig at få med.

Generalforsamlingen

Når firmaet skal afholde generalforsamling, er det vigtigt, at kunne dokumentere det over for både nuværende og kommende aktionærer. Billederne afspejler den stemning, der er ved generalforsamlingen, de taler der måtte være og eventuelle indslag.

Findes den pakke som I søger ikke så er det selvfølgelig altid muligt at få "specialsyet" en pakke, kontakt for at høre nærmere. Til alle arrangementer der er uden for Zone 1 skal der tillægges kørsel, se mere om de andre priser her.